Kajak

Adventure

Adventureaktiviteterne er forskellige i de tre perioder. Læs mere om de tre muligheder:

Kajak – Oplev Kalø Slotsruin fra vandsiden i kajak. Der vil både være fokus på at få nogle hyggelige ture på vandet og sjove kajaklege, men også på det tekniske som korrekt padleteknik, kantning af kajak samt fokus på sikkerhedsdelen i form af makkerredning, selvredning og for dem der ønsker, er det også muligt at øve et grønlænderrul.

Mountainbike – Oplev skovene, bakkerne og stierne rundt om Rønde fra en mountainbike. Her vil du blive udfordret fysisk og teknisk, når stejle bakker skal overvindes og nedkørsler mestres. Vælger du valgfaget kræver det, at du har en mountainbike til rådighed. Enten en du selv har, eller en du kan låne dig frem til i perioden.

Klatring – I klatring er der fokus på to ting: 1. Du får viden og færdigheder inden for klatring, således at du har styr på sikkerheden, f.eks. ved at lære relevante knob, om faldfaktor, risici og meget mere. 2. Klatring en sjov, effektiv og sund måde at træne din krop på.
Valgfaget klatring foregår på skolens indendørs klatrevæg, samt udendørs i træerne med rebbaner og træklatring. Som en del af valgfaget vil det være en mulighed at tage sikringsbeviset S1 eller S2 fra Dansk Klatreforbund.

Designcamp

Designcamp 2020

Kreativt Design-døgn på Rønde Efterskole   For dig…