Badminton

På badmintonlinjen bliver du en del af et stærkt træningsfællesskab med masser af engagerede badmintonspillere og dygtige trænere. Og efterskoleåret er spækket med masser af træning, turneringer og oplevelser sammen med dine nye badmintonkammerater.

På Rønde Efterskole møder du badmintonspillere på alle niveauer fra let øvet til elite, og der er udfordringer nok til alle. Fælles for os alle er, at vi nyder at spille og træne badminton og har lyst give noget af os selv, så alle spillere kan udvikle sig og blive bedre.

Venteliste oprettet for drenge til skoleåret 2018/19 og 2019/20

Et rum for udvikling

Som badmintonspiller på Rønde Efterskole er alle med til at skabe et sundt træningsmiljø. En godt kammeratskab er det bedste fundamentet for personlig styrke og udvikling, og som træningen skrider frem, vil du opleve at din selvtillid vokser.

Træningen tager afsæt i dine spilmæssige spidskompetencer. Med elementer af både teknisk, taktisk, mental og fysisk træning bygger du videre på dine styrker og arbejder med dine spilmæssige udfordinger. Vi fokuserer på det, der virker, og med opbakning fra dine kammerater og trænere, udvikler du dig til at blive en mere komplet badmintonspiller.

Turneringer med stemning og hygge

På badmintonlinjen får du også masser af kamperfaring. Vi prioriterer højt at komme ud og spille kampe og deltager i både pointgivende og lukkede turneringer. Når vi tager afsted sammen, er der altid god stemning, og timerne i hallerne bliver både sjove og hyggelige. Som spiller får du også glæde af sammenholdet og interessen, når kammeraterne er klar med opbakning, heppekor og kvalificeret coaching undervejs i dine kampe.

En komplet badmintonspiller har også styr på sin teori

Udover at vi spiller og træner en masse badminton, så har vi ca. en gang om ugen fokustimer. I fokustimerne stiller vi skarpt på en bred vifte af emner, som gør dig til en klogere badmintonspiller og træningsmakker. Du vil blandt andet møde emner som:

Coaching
Teambuilding
Opvarmningsteori
Mentale redskaber
GenoptræningRestitution
Kost og ernæring
Idrætsskader
Spillerprofiler og brug af logbøger

Badminton, der rækker ud i fremtiden

På Rønde Efterskole ønsker vi at inspirere vores badmintonelever til at blive ambassadører for sporten og forenningslivet. Vi tilbyder derfor eleverne på badmintonlinje at påbegynde DGI og Badminton Danmarks fælles basistræneruddannelse i håb om, at de får lyst til at give en masse gode badmintonoplevelser med videre til de kommende generationer.

Få 6 timers undervisning om ugen

Taktisk og teknisk træning på højt niveau

Danmarks bedste trænere

Kampe til mesterskaber i din række

Følg os på Instagram

Weekendhygge med fotoillusioner #efterskolelivet #fotoillusion #re1718 #røndeefterskole
Hygge i pool #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole
Kreativt Design arbejder med Mixed Media i dette forløb. Her arbejdes der med akrylmaling og udklip fra blade og bøger for at skabe en brugbar baggrund - nåja: og "lidt" glimmer fandt vi også frem 🙈😂... følg med i processen de næste uger. Værkerne skal hænge i pooldagligstuen når vi engang er færdige... #kreativtdesign #re1718
Yeah - valgfaget klatring er i gang #klatring #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole
Morgenbuffet på færgen #påvejhjem #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole
Ski i sådan er vejr er helt ok #gaustablikk #skitur #sidstedag #lækkertvejr #godtur #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole
Vi har det fantastisk i Norge #norge #gaustablikk #efterskolelivet #skitur #re1718 #røndeefterskole
Lækkert med første tur på ski #sejeelever #lækkertvejr #re1718 #norge #langrend #røndeefterskole
Passet klar og tændt på snetur #heianorge #snetur #påtur #re1718 #røndeefterskole
Yeah - 25cm nysne ved Gaustablikk, hvor vi om en uges tid skal på snetur til #snetur #nysne #røndeefterskole #re1718
Vi gør klar til julefest i aften - sidste aften inden juleferie #detersnartjul #hovedrengøringimorgen #menførstjulefest #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole
Skolens kærestepar dyster mod et stærkt lærerpar - Tommy og Søren - i den store pardyst #pardyst #umagepar #efterskolelivet #re1718 #røndeefterskole