Badminton

På badmintonlinjen bliver du en del af et stærkt træningsfællesskab med masser af engagerede badmintonspillere og dygtige trænere. Og efterskoleåret er spækket med masser af træning, turneringer og oplevelser sammen med dine nye badmintonkammerater. Vi forventer, du er klub- og turneringsaktiv, inden du starter som elev på Rønde Efterskoles badmintonlinje.

På Rønde Efterskole møder du badmintonspillere på alle niveauer fra let øvet til elite, og der er udfordringer nok til alle. Fælles for os alle er, at vi nyder at spille og træne badminton og har lyst give noget af os selv, så alle spillere kan udvikle sig og blive bedre.

Se ledige pladser for kommende skoleår

Rønde Efterskole Cup

Et rum for udvikling

Som badmintonspiller på Rønde Efterskole er alle med til at skabe et sundt træningsmiljø. En godt kammeratskab er det bedste fundamentet for personlig styrke og udvikling, og som træningen skrider frem, vil du opleve at din selvtillid vokser.

Træningen tager afsæt i dine spilmæssige spidskompetencer. Med elementer af både teknisk, taktisk, mental og fysisk træning bygger du videre på dine styrker og arbejder med dine spilmæssige udfordinger. Vi fokuserer på det, der virker, og med opbakning fra dine kammerater og trænere, udvikler du dig til at blive en mere komplet badmintonspiller.

Turneringer med stemning og hygge

På badmintonlinjen får du også masser af kamperfaring. Vi prioriterer højt at komme ud og spille kampe og deltager i både pointgivende og lukkede turneringer. Når vi tager afsted sammen, er der altid god stemning, og timerne i hallerne bliver både sjove og hyggelige. Som spiller får du også glæde af sammenholdet og interessen, når kammeraterne er klar med opbakning, heppekor og kvalificeret coaching undervejs i dine kampe.

En komplet badmintonspiller har også styr på sin teori

Udover at vi spiller og træner en masse badminton, så har vi ca. en gang om ugen fokustimer. I fokustimerne stiller vi skarpt på en bred vifte af emner, som gør dig til en klogere badmintonspiller og træningsmakker. Du vil blandt andet møde emner som:

Coaching
Teambuilding
Opvarmningsteori
Mentale redskaber
GenoptræningRestitution
Kost og ernæring
Idrætsskader
Spillerprofiler og brug af logbøger

Badminton, der rækker ud i fremtiden

På Rønde Efterskole ønsker vi at inspirere vores badmintonelever til at blive ambassadører for sporten og forenningslivet. Vi tilbyder derfor eleverne på badmintonlinje at påbegynde DGI og Badminton Danmarks fælles basistræneruddannelse i håb om, at de får lyst til at give en masse gode badmintonoplevelser med videre til de kommende generationer.

Få 6 timers undervisning om ugen

Taktisk og teknisk træning på højt niveau

Danmarks bedste trænere

Kampe til mesterskaber i din række

Underviser

Morten Skipperud

“Det bedste ved badminton er, at de individuelle spillere er med til at skabe det fælles træningsmiljø. Jeg ser det som en af mine fornemmeste opgaver at sætte rammer for at alle kommer til at føle sig som en del af træningsmiljøet. Jeg er selv badmintonnørd, og jeg kan godt lide at se og diskutere og forfine de små detaljer ved badmintonspillet. Jeg er optaget af skabe glæde, gejst og træningslyst hver gang der er badminton i skemaet, og det skal der være hele efterskoleårer. Samtidig ved de elever, jeg har på Badmintonlinjen, at jeg hele tiden skubber dem mod nye erfaringer, som er med til at styrke dem hver især. Jeg er bidt af badminton, og pas på – det kan nemt smitte af på dig :)”