Badmintonholdkampe på højteniveau

Søndag kl. 6.30 var der dømt morgenmad til de 9 badmintonspillere, som skulle til Kolding at spille med i 4 + 3, som er den højeste række i U17 holdturneringen. Rønde E. deltager for første gang i denne række, så der var med en vis portion spænding, at vi drog afsted. Kunne vi klare os i denne øverste række? Efter en ekstra gang vækkeservice fik vi heldigvis også Julie Bay med, som lige havde glemt at stille vækkeuret.

Første kamp var mod Kolding BK, som desværre manglede en drengespiller på holdet, så vi tog de første 2 kampe uden at spille. Jeppe tog 2. HS – og Kolding 1. HS og 2. DS, og så fulgte dagens længste og tætteste kamp. Efter en times spil kunne Julie og Anders tage sejren med 23 – 21 i 3. sæt. Vild jubel blandt Rønde spillere…… 4 – 2 til Rønde. 1. DS blev tabt, men så sejrede Agnes og Nadja først i DD – og til sidst vandt Anders og Rasmus en tæt 1. HD. Dermed samlet en sejr på 6 – 3 til Rønde E!

At træerne ikke voksende i himlen måtte vi erkende i 2. holdkamp, hvor Ikast 2 vandt med 7 – 2. Her var der sejre i 1. HS og 2. HS, men trods flere tætte kampe blev det ikke til flere sejre. Det var kun Gorm og Birthe fra Rønde, som kunne glæde sig over den sejr, da sønnen Thomas spillede med på det vindende hold😉!

Samlet en rigtig god badmintondag med masser af godt badminton – og en flot præstation at vinde den første holdkamp. Detaljer fra kampene kan ses her