Beretning fra PR-holdet på dag to af musicalen

Musicaluge på Rønde Efterskole

Dag 2 i musical ugen på Rønde efterskole er i fuld gang. Scenen bliver sat op, der bliver sunget, spillet og danset til Breaking Free og 10.000 Nights of Thunder. 

Kulisserne

Rundt omkring begynder det hele at gå op i en højere enhed. På kulisse holdet går tingene hurtigt fremad. De to lærer Nikolaj og Lars, synes de har fået et hjælpsomt og arbejdsomt hold. Mandag, dag 1 brugte de på slæbe arbejde. I dag har de brugt tiden på at samle scenen, stille de 200 tilskuere pladser op, og hænge scenetæpper op. Eleverne på holdet er enige med deres lærer, de mener selv at det går stille og roligt, men har stor fremgang. 

Danserne

I den anden hal er danserne godt  i gang. Anne som er den ene af lærerne på danseholdet, viser stor begejstring over dette års dansehold. De er kreative og har allerede fået opbygget nogle gode koreografier. Eleverne mener selv at det til tider kan være svært og hårdt, at skulle finde på mange koreografier til forskellige danse. Alligevel synes de, det er fedt og har et smil på læben når musikken begynder at spille. 

Bandet

I musikhuset bliver der spillet højt, og man kan høre det på lang afstand. Arthur fra musikholdet spiller keyboard, han mener selv at det både er sjovt, men der også er en faglig udfordring i det. Selvom Arthur selv går på musiklinjen til daglig, nyder han det fællesskab de har fået og den fælles interesse der er i bandet. 

Kor

På kor er der også et godt fælleskab, flere elever nævner det er rart man bakker hinanden op, når man ikke lige er vant til, at skulle synge foran andre mennesker. Der er nemlig en del på kor, der ikke har sunget i kor eller andet før. Derfor er de begejstrede og glade for den viden de har lært og deres lærer Tanja der hjælper dem godt i mod, at blive et stærkt sammenholdende kor.    

Kostumer

Der er også mange på kostumer, der ikke lige har prøvet at sy før. De er selv meget glade og tilfredse for alt det de har nået. De har nået at lave 40 nederdele til dansere bare på en dag. De havde regnet med det ville tage 3 dage. Derfor er de allerede begyndt, at tage mål på skuespillere til deres kostumer. 

Skuespillerne

Skuespillerne er i fuld gang med at øve manuskript, de har meget på spil at skulle nå inden fredag morgen. Sygdom fylder meget hos skuespillerholdet, da de har været nødt at udskifte mange roller. Men trods sygdom er de gode. Charlotte er en af lærerne på skuespil, hun synes hun har fået et mega godt hold, og hun synes de forskellige stand ins har klaret det virkelig godt, og er kommet godt ind i rollen som skuespiller. Hun tror stærkt på der står en færdig musical fredag formiddag.