BodyCross Fitness – for piger

Er du pige og interesserer du dig for træning og sundhed? Så skal du vælge Rønde Efterskoles nye linjefag BodyCross Fitness.

BodyCross Fitness er for dig, der gerne vil lave en masse fed træning sammen med andre piger og samtidig blive klogere på, hvordan fysisk aktivitet og mental velvære kan medvirke til et sundt og godt liv i balance.

Til BodyCross Fitness har vi det sjovt, mens vi udfordrer hinanden med det bedste fra forskellige fitnessdiscipliner. Vi kommer rundt i mange alsidige træningsformer og skal blandt andet prøve kræfter med:

Poweryoga, dans, bodytoning, gymnastik, motionsboksning, mindfulness, bodycross og løb.

Klogere på kroppen

Vi skal lære om fysiologi og anatomi samt begreberne ernæring og sundhed. Basal viden, om sammenhængen mellem fysisk aktivitet, forbrænding, og det vi spiser, forbedrer forudsætningerne for, at vi kan yde vores bedste. Det gør træningen og oplevelserne endnu sjovere samtidig med, at vi rykker grænserne for vores formåen både hver for sig og sammen.

Ligegyldigt hvilket udgangspunkt du har for at ville prøve BodyCross Fitness, vil du her få muligheden for at fordybe dig, tilegne dig viden og udvikle færdigheder indenfor forskellige aspekter af træning sammen med andre piger med samme interesse.

På BodyCross Fitness vil du opleve at:

• Blive udfordret på lige netop dit niveau, og dermed blive i stand til at forbedre din individuelle styrke, udholdenhed og tro på egne evner
  • Fællesskab, samarbejde og gode venskaber bidrager til bedre træning, bedre resultater og øget selvtillid.
  • Lære om redskaber til at træne din krop sundere og stærkere
  • Stifte bekendtskab med Crossfittens grundprincipper og en WOD (Workout Of the Day)
  • Opnå en grundviden indenfor træningsfysiologi og basal ernæringslære

Træning, sundhed og fællesskab

I BodyCross Fitness har vi en funktionel tilgang til træning og sundhed – det betyder, at den måde, vi træner på, og det du lærer, er noget, der bliver brugbart i hverdagslivet og dine daglige rutiner.

Mange forbinder træning og fitness med ønsket om en flottere krop eller at opnå gode testresultater. I BodyCross Fitness fokuserer vi i højere grad på at skabe fysisk og mentalt overskud til at klare hverdagens store og små udfordringer. Derfor lægger vi vægt på fællesskabet omkring træningen og de særlige bånd og venskaber, der opbygges, når vi er i tæt kontakt og arbejder sammen om hårde fysiske udfordringer.

Så har du mod på at prøve kræfter med de bedste funktionelle former indenfor træning og blive klogere på, hvordan du passer godt på din krop gennem hensigtsmæssig muskelopbygning, ernæring og intense workouts i et inkluderende træningsfællesskab, så bliv Bodycrossfitter på Rønde Efterskole!

Få 5 timers BodyCross Fitness om ugen

Træning sammen med andre ligesindede piger

Dygtige undervisere med stor erfaring

Nyt træningscenter og udstyr på skolen