Drengene fra Rønde Efterskole vinder Østjysk Mesterskab

Drengene fra Rønde Efterskole vinder Østjysk Mesterskab

I lørdags var fodboldlinjen på tur til Grenå, hvor det stod på Østjysk Mesterskab for efterskoler. For linjens næstbedste var det en dag, der stod på masse smil, grin og hygge, dog var resultaterne ikke helt som ønsket. Men det var nogle glade drenge, der efter deres kampe kunne følge 1.holdet. 

Nervepirrende gruppespil

For de bedste drenge gik det fantastisk godt. Efter to overbevisende sejre i gruppespillet på henholdsvis 3-1 og 5-0 var selvtilliden i top til semifinalen. Her blev det dog anderledes tæt og nervepirrende, hvor det blev 1-1 i ordinært spilletid, som udløste en straffesparkskonkurrence. Her havde fem drenge modet til at tage ansvaret for at sparke. Med nerverne ude på tøjet og sveden dryppende eksekverede vi vores spark flot efter Vivild havde brændt deres første spark. Dog brændte vi desværre også et spark, men med en fantomredning fra vores målmand, kunne vi med det allersidste spark afgøre udfaldet selv. Heldigvis havde vores sidste straffesparkstager is i maven og scorede koldblodigt. 

Dermed var finalen en realitet, hvor vi spillede flot fodbold og kom hurtigt foran. Det blev dog alligevel tæt, men i sidste ende trak vi os sejrrigt ud af finalen og derfor kunne drengene stolt påføre sig vindertrøjerne samt løfte en flot pokal. 

Endnu en flot præstation fra en flok hårdtarbejdende og spilintelligente fodbolddrenge.

Læs mere om linjefager Fodbold her