Efterskolernes Aften på Rønde Højskole

Efterskolernes Aften

Anden onsdag i januar

På Efterskolernes Aften inviterer vi alle interesserede til at besøge Rønde Efterskole, hvor vi i sammen med landets øvrige efterskoler holder åbent hus den anden onsdag i januar. 

Her er både plads til potentielle elever, forældre og søskende. På Efterskolernes Aften står elever og lærere fra Rønde Efterskole klar til at svare på Jeres spørgsmål. Det kan være helt konkrete spørgsmål til skema eller økonomi, eller om hvordan man vælger det rigtige linjefag. Det kan også være, at I bare er nysgerrige på, hvad Rønde Efterskole kan tilbyde. 

Du kan læse mere om vores linjefag BodyCross Fitness, Badminton, Fodbold, Friluftsliv, Global iværksætter, Musik, Kreativt design og Spiludvikling her. 

På Efterskolernes Aften inviterer vi indenfor på efterskolen. I kan tage et kig på vores mange alsidige faciliteter, der som regel skaber begejstring hos blandt andre fodboldspillere, kreative hjerner, musikere og andre, der nyder at dyrke deres passion i et fællesskab med andre. Vi er en alsidig efterskole, og vi gør vores bedste for, at eleverne har mulighed for at udfolde deres interesser i optimale omgivelser. 

Det kan du blandt andet opleve på Efterskolernes Aften:

  • Opleve og høre mere om vores forskellige linjefag
  • Få en snak med elever og lærere, og stille alle de små og store spørgsmål, I måtte have
  • Se nærmere på vores undervisningslokaler og faciliteter
  • Mærke den særlige stemning, som vi har på Rønde Efterskole 
  • Høre forstander Birthe Diederich fortælle om efterskole-oplevelsen og om vores pædagogiske arbejde.  

Er I allerede interesseret?

For øjeblikket oplever vi en stor interesse for Rønde Efterskole, hvilket betyder, at der på nogle af linjerne allerede kun er et begrænset antal pladser tilbage. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at skrive sig op, da I dermed kan sikre Jer en plads på netop den linje, som I er mest interesseret i. 

I kan indmelde Jeres barn her 

Kan I ikke komme til Efterskolernes Aften?

Se de forskellige muligheder for besøg eller kontakt os og hør nærmere. 

Vi håber på at se jer og få en god snak.

Vel mødt til Efterskolernes Aften.