1. Ny Efterskolernes Aften 2021

3. Designcamp forår 2021

april 16 -16:00 - april 17 -16:00

Julehygge på efterskolen

Der bliver julehygget på skolen i december. En flok elever i særlig julestemning er med i juleudvalget, som sørger for julehyggen i løbet af december. De har planlagt:

• Hver aften til aftensamling bliver der vist et afsnit af Røndes egen julekalender, hvor Rønde-nissen er på spil.
  • En julebrevkasse står fast på lærerværelset, som kan bruges til at sende en julehilsen til en på skolen.
  • På lærerværelset kan man dyste i forskellige julerekorder. Lige nu er rekorden for flest grebne pebernødder i træk 20 gange, og den elev med plads til flest pebernødder i munden: 43 stk – Velbekomme!
  • I fredags var der juletalentshow, hvor eleverne kunne vise deres flotteste juletalent.
  • Flere gange i december er der julecafe med salg af æbleskiver, hvor overskuddet går til Global Iværksætters projekt i Kirgisistan.
  • Den sidste weekend inden juleferien er der julefilmsmarathon.
  • Der inviteres til den store julequiz

Det hele sluttes af med en hyggelig julefest den 17. december inden eleverne sendes afsted på juleferie.