Følg os på facebook

3. Friluftscamp 2018

juli 2 - juli 4

Julesang til Humanitære Dage

“Vi er hinandens verden” – et Løgstrup-inspireret citat, er titlen på Rønde Efterskoles hit for elevholdet 17/18. Julen er traditionernes tid og på Rønde Efterskole skydes juletiden altid i gang med “Humanitære Dage”, hvor vi laver en masse flotte juleting, der sælges til fordel for CPC i Kirgisistan. Traditionen byder også, at der bliver skrevet en sang til elevholdet, der både indeholder noget om den lille boble, som efterskolen er og en kommentar til verdens gang udenfor efterskolens trygge mure. Igen i år fik nogle modige elever prøver kræfter med at være solister og hele efterskolen var med som kor på omkvædet. Videoen er produceret af ….. (og her kan Asger måske hjælpe med nogle navne….eller også hedder det bare “video-holdet”)
Nyd den og glædelig, fredelig jul til alle .