Kvalificeret til Inde-DM for efterskoler

I går har fodboldlinjen været på en af skoleårets højdepunkter – kvalifikation til “Inde DM”. Med en masse gode fodboldspillere var forventningerne fra trænerne høje, og heldigvis blev de indfriet.
Turen i år gik til Vejen, hvor de mange haller var fyldt til bristepunktet med fodboldglade unge mennesker. En fantastisk kulisse, som drengene nød fuldt ud.
Linjens to hold, drenge a og drenge b, gik begge videre fra gruppespillet med to flotte 2.pladser og var derfor klar til kvartfinalerne. Gruppespillet bød på flere flotte sejre.
I kvartfinalen mødte drenge b Balle, hvor de desværre måtte se sig slået. Men de kunne se tilbage på en rigtig flot turnering.
På grund af turneringsstrukturen var kravet, at drenge A skulle spille sig i semifinalen for at sikre pladsen til DM for både A- og B holdet. I den afgørende kvartfinale mødte drengene Brøruphus, hvor det gik helt til ekstra tid og Golden Goal, hvor en af de modige drenge scorede og sikrede skolen avancement til DM.
Efterfølgende var batterierne helt opbrugt og drenge a tabte desværre semifinalen. Men alt i alt en succesfuld dag, hvor vi for anden gang på 3 år indfriede drømmen om DM for efterskoler.
Trænerne takker af fra en god dag