Ledige stillinger

Økonomi- og regnskabsansvarlig forretningsfører til Rønde Højskole og Efterskole

Rønde Højskole og Efterskole søger en økonomi– og regnskabsansvarlig forretningsfører med relevant økonomisk og administrativ uddannelse.

Økonomisk nøglefigur

Med reference til forstanderen af højskolen og i tæt samarbejde med skolens ledelsesteam, bliver du en nøgleperson i forhold til at sikre overblik og optimalt beslutningsgrundlag for Rønde Højskole og Efterskoles virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil være økonomistyring, økonomiske analyser, rådgivning m. m. Du vil blive en nøgleperson i Rønde Højskole og Efterskoles udvikling og drift. Vi er i gang med en omfattende renoverings- og udbygningsproces, som du vil blive involveret i.

Initiativrig og selvkørende økonom

Du har måske en baggrund inden for revision eller økonomi. Uddannelsesmæssigt har du en cand.merc. eller HD eller tilsvarende. Du har sans for forretning. Måske har du tidligere siddet som controller/økonomiansvarlig i en virksomhed og overvejer nu et brancheskift? Kender du ikke allerede til lovgivningen for højskoler og efterskoler, skal du kunne sætte dig ind i denne.

I stillingen kan der desuden indgå personaleledelse og ansvarsopgaver som rådgivning i forbindelse med IT, markedsføring, fondssøgning samt evt. andre opgaver på baggrund af dine kompetencer og erfaringer.

Som person er du kendetegnet af et højt energiniveau og evnen til selv at løse opgaver og definere processer. Du formår at kommunikere konstruktivt og skabe relationer på alle niveauer i organisationen og bidrager gerne med ideer og udviklingstiltag. Du er fleksibel og har drive til at ville påtage dig ansvar og oprette nye systemer/procedurer, som kan sikre organisationens fortsatte vækst.

Administrationen

Forretningsføreren har som udgangspunkt personaleledelsen i administrationen. Denne består af en bogholder, sekretærer, it-medarbejder og salgs- og markedsføringsmedarbejdere.

Om Rønde Højskole og Efterskole

På Rønde Højskole og Efterskole bliver du en del af et fællesskab præget af engagement og gejst, hvor arbejdet med uddannelse og dannelse er i centrum. Rønde Højskole og Efterskole er en skole- og kulturinstitution, som gennem mere end hundrede år har sat sit præg på kulturlivet og egnen.

Stillingen som forretningsfører på Rønde Højskole og Efterskole er en attraktiv position for dig, som ønsker at være en del af et inspirerende skoleprojekt, hvor mennesker sammen skaber resultater.

Rønde Højskole og Efterskole er en kombineret højskole og efterskole med 90 højskoleelever, 160 efterskoleelever og omkring 500 sommerkursister. Der er ansat ca. 60 medarbejdere på skolen.

Rønde Højskole og Efterskoles værdigrundlag bygger på et kristent menneskesyn med baggrund i den danske folkekirke. Læs eventuelt mere på skolens hjemmeside.

Ansættelse og løn aftales i henhold til kvalifikationer og anciennitet. Der kan evt. efter aftale blive tale om en deltidsstilling.

Ansøgningsfrist d. 15. august kl. 12. Ansættelsestidspunkt snarest derefter.

Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Ansøgningen sendes i én samlet fil til ansoegning@rhe.dk. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte højskoleforstander Birgit Fuglsbjerg eller efterskoleforstander Birthe Diederich på tlf. 8637 1955.

1. Friluftscamp 2018

juli 2 - juli 4