Rønde Efterskole søger 2-3 barselsvikarer

Rønde Efterskole søger 2-3 barselsvikarer med start januar/februar 2018.

Du skal kunne undervise i mindst to af fagene: engelsk, matematik og dansk. Derudover er det en fordel, hvis du kan undervise i friluftsliv (linjefag), billedkunst eller fredagsfag/medborgerskab.

Rønde Efterskole er en efterskole i rivende udvikling. Med et ambitiøst, engageret lærerteam på 19 mand. Vi vægter relationsarbejdet højt og møder eleverne med en anerkendende tilgang.

Vores profil er en boglig skole med IT-baseret undervisning. Vi har linjefagsundervisning i badminton, fodbold, musik, friluftsliv, spiludvikling, kreativt design samt global iværksætter. Vi har plads til 162 elever, fordelt på 9. og 10. klasse. Det er vigtigt for os, at vores nye kollega har interesse for og lyst til at indgå i efterskolelivets mange facetter, samt kan se sig selv i skolens værdigrundlag.

Vi har baggrund i de kirkelige børne- og ungdomsorganisationer og Den danske Folkekirke.

Ansøgningsfrist: fredag den 13. oktober 2017 kl. 12.00.

Samtaler afholdes den 25. og evt. 26. oktober 2017.

Ansøgning sendes til: ansoegning@rhe.dk.

Har du lyst til at besøge skolen, er dette en mulighed onsdag den 4. oktober kl. 16-17. Tilmelding på ac@rhe.dk senest den 3. oktober.

Rønde Efterskole
Skolevej 2, 8410 Rønde
Tlf. 86 37 19 55 • www.rhe.dk

Nærmere oplysninger hos efterskoleforstandere Birthe Diederich (2440 1987) og Gorm Skovsgaard (3052 6323).

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.