Ledige stillinger

Rønde Højskole og Rønde Efterskole søger faglært køkkenansat med erfaring fra storkøkkener

Stillingen er på fuld tid med en fast ugentlig aftenvagt og weekendarbejde hver tredje weekend.

Vi forventer:

• Du er glad for unge mennesker og trives med at arbejde blandt unge
  • Du har et godt humør og altid er imødekommende – også når der er travlt
  • Du er god til at få noget fra hånden og sætter en ære i at servere et velsmagende, velanrettet og ernæringsrigtigt måltid for elever, kursister og ansatte
  • Du kan arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et team

Vi tilbyder:

• Du bliver en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø med mange forskellige fagprofiler og godt humør
  • Du kommer til at arbejde med varierede opgaver i både spisesal, koldt og varmt køkken og evt. rengøring
  • Du får mulighed for faglig udvikling

For yderligere information om stillingen kan du kontakte skolens køkkenleder Karen Krogh på tlf. 21245646 eller efterskoleforstander Birthe Diederich på tlf. 24401987. Du kan også besøge skolernes hjemmesider på www.rondeefterskole.dk og www.rondehojskole.dk.

Skriftlig ansøgning vedlagt relevante oplysninger kan sendes til skolen via post eller pr. mail til efterskolejob@rhe.dk senest fredag d. 7. december 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 10. januar.

Rønde Højskole og Rønde Efterskole bespiser dagligt ca. 300 personer. Derudover driver skolen en del kursusvirksomhed.

1. Arne Elkjær nytårscup i Rønde den 28. – 30. dec. 2018

december 28 - december 30