Røndeløbet

Halvmarathon i Aarhus blev aflyst - så vi valgte at arrangere vores eget.

Beach Volley-bane på vej

Der har de seneste dage, været travl nede foran hal 1.

Dejligt at være igang igen

Det er skønt at have elever tilbage på skolen, der fylder gange, værelser og fællesområder med glade smil og godt humør.

Vi åbner på mandag!

Vi har knoklet med de nye retningslinjer og vi er klar til at åbne mandag!

Vi gør klar til at åbne igen

Vi har fået lov til at åbne igen den 18. maj - vi glæder os til at være sammen på skolen med vores skønne elevhold.
Corona ramt Danmark

Corona-ramt Danmark – elevessay af Jakob V. Kristoffersen

Jakob fra 10D har skrevet et fantastisk essay om Corona ramte Danmark.
Global Iværksætter skaber overskrifter

Global Iværksætter skaber overskrifter: Sender 75.000 kr. afsted til nødhjælp i Kirgisistan

Global Iværksætter har skabt overskrifter hos TV2 Østjylland, da eleverne fra linjen for nyligt sendte 75.000 kr. afsted til fattige familier i Kirgisistan.

Vi savner jer – #REtiljegdør

Vi savner jer - her kan du se og høre en sang til vores kære savnede elevhold 19/20!

“Vi er mere end villige til at isolere os på efterskolen”

Fem af vores elever har skrevet et brev til Mette Frederiksen: Kære Mette Frederiksen og Regeringen...

Store bagedag og musikquiz

Fjernundervisning behøves ikke at være kedeligt. Det viste 9. klasserne i tirsdags, og så er eleverne blevet udsat for musikquiz.