Nyheder

Morten Springborg

“De succeser eleverne oplever, tager de med videre i livet, og det skaber en robusthed til at møde udfordringer.”

Læs lærerportrættet af Morten Springborg, der bl.a. underviser på Friluftslinjen på Rønde Efterskole. Her kan du blive klogere på ham som lærer og friluftsmenneske.
Glædelig jul 2021

RHE Julehilsen 2022

Rønde Højskole og Efterskole ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Rejse til Kirgisistan har ændret Smillas syn på verden

Læs om Smillas oplevelse i Kirgisistan med Rønde Efterskole og om, hvordan det har ændret hendes syn på verden. Hun var afsted med linjefaget Global Iværksætter i foråret 2022.

“Når vi aftabuiserer og italesætter noget svært, giver det plads til læring og udsyn”

Vi har snakket med Anne Sophie K. Bjerre Mikkelsen, som underviser i de kreative fag på Rønde Efterskole. For hende er det vigtigt at ruste eleverne til at lykkes med livet og italesætter emner, der er svære at tale om.
Dennis Høegh lærer på fodboldlinjen på Rønde Efterskole

“Fodboldlinjen er er på mange måder et frirum på efterskolen, men også et sted, hvor vi har store forventninger til spillerne”

Vi fangede Dennis, der er timelærer på Fodboldlinjen til en lille snak om fodbold, formidling og dannelse. Fodbold er nemlig meget mere end godt benarbejde og på Fodboldlinjen skal spillerne tage alt det gode de lærer om kammeratskab, teamwork og hårdt arbejde med sig videre i livet.
Efterskolernes Dag 2022

Billedgalleri Efterskolernes Dag 25. september 2022

Efterskolernes Dag på Rønde Efterskole blev afholdt med succes denne søndag. Her har vi samlet nogle af dagens bedste billeder.

Billedgalleri fra jubilæumsløb i Rønde

Var du med til jubilæumsløb lørdag d. 24? Så kan du her ser et udvalg af dagen bedste billeder og læse mere om arrangementet.

Kulturmøde i Kirgisistan giver perspektiv

Læs om Arthurs oplevelse i Kirgisistan med Rønde Efterskole. Han var afsted med linjefaget Global Iværksætter i foråret 2022.
10 gode råd til kommende efterskolelever

10 gode råd til kommende efterskoleelever

Skal du starte på efterskole inden længe? Så får du her 10 gode råd til kommende efterskoleelever. Det er en stor forandring og mange oplever, at de er lidt nervøse over den nye hverdag hjemmefra og en masse nye venner. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan få det bedste ud af dit år på efterskole.
Kammerater inspirerede Ida Klausholm Jørgensen til at tage på efterskole

Lipdub 2022-2023

Mine damer og herrer. Byd hjerteligt velkommen til elevholdet 2022-2023s Lipdub.
Dorte

“Vi skal ikke gå igennem livet som en isoleret ø, men med en stærk følelse af forbundethed.”

Vi fangede Dorte, der bl.a. er lærer på linjefaget Global Iværksætter, til en samtale om læring, relationer, kulturmødet og hverdagen sejre.
Kammerater inspirerede Ida Klausholm Jørgensen til at tage på efterskole

Kammerater inspirerede Ida Klausholm Jørgensen til at tage på efterskole

Musiklinjen er for alle elever, der kan lide at spille eller synge og ønsker at udvikle sig musikalsk – hvad enten man er nybegynder eller kan spille et eller flere instrumenter i forvejen. I undervisningen stiftes der bekendtskab med både danske og udenlandske kunstnere og mange forskellige musikgenrer som pop, rock, soul, funk, blues mv.