Nytårstaler

Nytårstaler 2020/2021

Eleverne på Rønde Efterskole har reflekteret over 2020s store og små begivenheder. Det er der kommer en række fine nytårstaler ud af.
Davit Devdariani

Fra fodbold i AGF til Rønde Efterskoles boldbaner

Da en skade satte en stopper for Davit Devdarianis professionelle fodboldkarriere, var han ikke i tvivl om, at han ønskede at given den viden, han havde opnået om fodboldspillet videre. Derfor var det naturligt at søge mod Rønde Efterskole. Her nyder han kombinationen af pædagogik og fodbold, som efterskolen byder på.

RHE Julehilsen 2020

Rønde Højskole og Efterskole ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Julehygge på skolen

Der bliver julehygget på skolen i december. En flok elever i særlig julestemning er med i juleudvalget, som sørger for julehyggen i løbet af december.

Thanksgiving

Torsdag fejrede vi thanksgiving på skolen, ved at skrive hilsner til hinanden.
Trivselsråd

Trivselsrådet på Rønde Efterskole

På Rønde Efterskole har vi igennem en lang årrække arbejdet målrettet med trivsel gennem vores trivselsråd. Vi nedsætter ved skolestart hvert år et udvalg bestående af 5 elever, en lærer og en forstander.

Gallafest – sikke en fest!

Onsdag aften afholdte hele skolen gallafest med alt hvad der hører sig til.
Tobias

“Der er ikke forskel på, om du er nørd eller badmintondreng – her er alle bare efterskoleelever”

For vores lærer, Tobias Jensen, er termen “nørd” ikke forbundet med cola, chips og dårlige søvnvaner - tværtimod. I hans verden er en nørd en person, der er passioneret omkring et specifikt emne, og som suger alt viden omkring emnet til sig. Det er sådan, Tobias ser sig selv. Han er en nørd, der elsker computerspil. Derfor er det også givende for ham personligt at hænge ud med Rønde Efterskoles “computer-drenge." Det er nemlig ikke bare ham, der lærer dem noget. Han lærer i høj grad også noget af eleverne.

O-tur

Traditionen tro foregår det sidste døgn inden efterårsferien udendørs. Her bliver alle elever udsat for O-tur. O for oplevelse eller overlevelse.

Vores nye hovedbygning står klar

Gennem mere end 100 år har Rønde Højskole og Efterskole haft en kulturel og visuel fremtrædende rolle i skolebyen Rønde. Derfor er det med stor glæde, at vores hovedbygning efter halvandet års gennemgribende renovering igen står som et flot og værdigt vartegn for byen.

Sponsorløb

Der blev givet MAX gas til sponsorløbet i torsdag. Der blev løbet, svedt, gået, hygget og skabt supergod stemning