Nyheder

Tobias

“Der er ikke forskel på, om du er nørd eller badmintondreng – her er alle bare efterskoleelever”

For vores lærer, Tobias Jensen, er termen “nørd” ikke forbundet med cola, chips og dårlige søvnvaner - tværtimod. I hans verden er en nørd en person, der er passioneret omkring et specifikt emne, og som suger alt viden omkring emnet til sig. Det er sådan, Tobias ser sig selv. Han er en nørd, der elsker computerspil. Derfor er det også givende for ham personligt at hænge ud med Rønde Efterskoles “computer-drenge." Det er nemlig ikke bare ham, der lærer dem noget. Han lærer i høj grad også noget af eleverne.

O-tur

Traditionen tro foregår det sidste døgn inden efterårsferien udendørs. Her bliver alle elever udsat for O-tur. O for oplevelse eller overlevelse.

Vores nye hovedbygning står klar

Gennem mere end 100 år har Rønde Højskole og Efterskole haft en kulturel og visuel fremtrædende rolle i skolebyen Rønde. Derfor er det med stor glæde, at vores hovedbygning efter halvandet års gennemgribende renovering igen står som et flot og værdigt vartegn for byen.

Sponsorløb

Der blev givet MAX gas til sponsorløbet i torsdag. Der blev løbet, svedt, gået, hygget og skabt supergod stemning
Anne Sofie Madsen

“Når man betyder noget for andre, giver det hele mening”

På Rønde Efterskole arbejdes der benhårdt på at skabe fortrolighed og tætte bånd mellem lærere og elever. Dermed kommer de helt naturligt til at have stor betydning for hinanden. Vores nye lærer, Anne Sofie Madsen, ser det som et stort privilegium, at få lov til at være en del af et efterskoleliv, hvor lærere og elever er vigtige brikker i hinandens liv.
Sponsorløb FAQ

SPONSORLØB TIL FORDEL FOR CPC I KIRGISISTAN – FAQ

Det årlige sponsorløb, som Global Iværksætter på Rønde Efterskole arrangerer, er lige om hjørnet. Her kan du få svar på mange af de spørgsmål, du måtte have omkring løbet og sponsorering.

Linjefagsdage

Den 2.-4. september har vi afholdt linjefagsdage, hvor eleverne har fordybet sig i linjefaget.

Forrygende første uger

De første uger på efterskole er fløjet afsted - og det er gået godt!
Emma V. Nielsen

“På Rønde Efterskole kan jeg være mere for eleverne end bare deres lærer”

Det er ikke kun eleverne, der har haft første skoledag på Rønde Efterskole. Blandt lærerne finder vi også nye ansigter. Et af dem tilhører Emma Vestergaard Nielsen, som bl.a. skal undervise i engelsk og friluftsliv.
Tanja Refsing - Global Iværksætter

Et efterskoleår gør en forskel

“Der er en risiko ved at være Global Iværksætter. Man risikerer nemlig at blive ramt af at ville ud og gøre en forskel.” Læs linjefagslærer Tanja Resings historie her.
Pædagogiske overvejelser

Pædagogiske overvejelser på Rønde Efterskole

Som en del af den pædagogiske og didaktiske praksis på Rønde Efterskole arbejder vi med pædagogiske handleplaner. Handleplanerne er et bevidst fælles fokus på udvalgte dele af det pædagogiske arbejde, som vi beslutter at have særligt øje for i et skoleår.