Søren Sinnbeck bliver ny forstander på Rønde Efterskole

Rønde Efterskole har ansat Søren Sinnbeck som efterskoleforstander på Rønde Efterskole fra 1. august 2021.
Lisbeth, efterskolelærer

“Jeg vil vise eleverne, hvordan man forholder sig til verden på en moden måde”

Lisbeth er farverig - Blåt hår, knaldrøde læber og stærke holdninger. Man er ikke i tvivl om, at vi har med en lærer at gøre, som står ved, hvem hun er. Det er også det billede, som tegner sig, når man taler med Lisbeth, om hendes forskellige roller på efterskolen.
Birthe Diederich

Birthe Dierderich stopper som forstander på Rønde Efterskole

Rønde Efterskoles meget afholdte forstander, Birthe Diederich, er fra 1. maj 2021 blevet ansat på Randers Realskole. Birthe har været ansat i næsten et kvart århundrede på Rønde Efterskole, heraf 13 er som forstander.
Fem gode nyheder

Fem gode nyheder fra Global Iværksætter

Linjefaget Global Iværksætter på Rønde Efterskole danner hvert år rammen for gode fortællinger om aktivisme . Her vokser efterskoleeleverne som mennesker samtidig med, at de gør en stor forskel for andre børn og unge.  Her har vi samlet fem gode nyheder, som vi er stolte af.

Samfundssind(syge)? – Blogindlæg af Silke, 9. kl.

Silke fra 9. klasse har skrevet et blogindlæg om årets ord 2020 "samfundssind." Betyder samfundssind det samme i 2021, som det gjorde i 2020?

Dejligt at være i gang igen

Hvor er det skønt med liv på skolen igen. Masser af smil og glæde flyder rundt på hele skolen. Krammere i familiegruppen og hygge i det gode vejr. Dejligt vi fik muligheden for at åbne igen!

Yes – Vi må åbne igen!

Sådan føles det, når vi får besked om, at efterskolerne må åbne igen!

Aftensmad på skemaet

I onsdags hev vi en dag ud af den daglige onlineundervisning for at lave mad med vores elever. Planen var klar, der skulle laves mad fra alle mulige forskellige køkkener, lige fra naanbrød, tærte, friske forårsruller, ravioli til store burger.

Billeduge på Rønde Efterskole

Alle skolens elever havde i uge 8 billeduge. Det er en danskfaglige uge med fokus på malerier og film.

Efterskolerne løber sammen

Rønde Efterskole deltog fredag før efterårsferien i arrangementet 'Efterskolerne løber sammen'

Kreativt design på Instagram

Kreativt Design har startet en konto på Instagram. Læs mere om indhold og find link her
Nytårstaler

Nytårstaler 2020/2021

Eleverne på Rønde Efterskole har reflekteret over 2020s store og små begivenheder. Det er der kommer en række fine nytårstaler ud af.