Nyheder

Sponsorløb

Der blev givet MAX gas til sponsorløbet i torsdag. Der blev løbet, svedt, gået, hygget og skabt supergod stemning
Anne Sofie Madsen

“Når man betyder noget for andre, giver det hele mening”

På Rønde Efterskole arbejdes der benhårdt på at skabe fortrolighed og tætte bånd mellem lærere og elever. Dermed kommer de helt naturligt til at have stor betydning for hinanden. Vores nye lærer, Anne Sofie Madsen, ser det som et stort privilegium, at få lov til at være en del af et efterskoleliv, hvor lærere og elever er vigtige brikker i hinandens liv.
Sponsorløb FAQ

SPONSORLØB TIL FORDEL FOR CPC I KIRGISISTAN – FAQ

Det årlige sponsorløb, som Global Iværksætter på Rønde Efterskole arrangerer, er lige om hjørnet. Her kan du få svar på mange af de spørgsmål, du måtte have omkring løbet og sponsorering.

Linjefagsdage

Den 2.-4. september har vi afholdt linjefagsdage, hvor eleverne har fordybet sig i linjefaget.

Forrygende første uger

De første uger på efterskole er fløjet afsted - og det er gået godt!
Emma V. Nielsen

“På Rønde Efterskole kan jeg være mere for eleverne end bare deres lærer”

Det er ikke kun eleverne, der har haft første skoledag på Rønde Efterskole. Blandt lærerne finder vi også nye ansigter. Et af dem tilhører Emma Vestergaard Nielsen, som bl.a. skal undervise i engelsk og friluftsliv.
Tanja Refsing - Global Iværksætter

Et efterskoleår gør en forskel

“Der er en risiko ved at være Global Iværksætter. Man risikerer nemlig at blive ramt af at ville ud og gøre en forskel.” Læs linjefagslærer Tanja Resings historie her.
Pædagogiske overvejelser

Pædagogiske overvejelser på Rønde Efterskole

Som en del af den pædagogiske og didaktiske praksis på Rønde Efterskole arbejder vi med pædagogiske handleplaner. Handleplanerne er et bevidst fælles fokus på udvalgte dele af det pædagogiske arbejde, som vi beslutter at have særligt øje for i et skoleår.
Lipdub20-21

Lip Dup 20/21

Endelig bliver spændingen udløst! Lad os præsentere årets LipDub 20/21. Det gik ikke stille for sig, da hele elevholdet brugte en stor del af onsdagen på at skrue årets Lip Dub sammen. Der var ikke sparet på kreativiteten, da der skulle findes udklædninger til den festlige rundvisning på skolen.  Mon du kan genkende nogen i videoen? Se med herunder.

Røndeløbet

Halvmarathon i Aarhus blev aflyst - så vi valgte at arrangere vores eget.

Beach Volley-bane på vej

Der har de seneste dage, været travl nede foran hal 1.

Dejligt at være igang igen

Det er skønt at have elever tilbage på skolen, der fylder gange, værelser og fællesområder med glade smil og godt humør.