Nyheder

Birthe Diederich

Birthe Dierderich stopper som forstander på Rønde Efterskole

Rønde Efterskoles meget afholdte forstander, Birthe Diederich, er fra 1. maj 2021 blevet ansat på Randers Realskole. Birthe har været ansat i næsten et kvart århundrede på Rønde Efterskole, heraf 13 er som forstander.
Fem gode nyheder

Fem gode nyheder fra Global Iværksætter

Linjefaget Global Iværksætter på Rønde Efterskole danner hvert år rammen for gode fortællinger om aktivisme . Her vokser efterskoleeleverne som mennesker samtidig med, at de gør en stor forskel for andre børn og unge.  Her har vi samlet fem gode nyheder, som vi er stolte af.

Samfundssind(syge)? – Blogindlæg af Silke, 9. kl.

Silke fra 9. klasse har skrevet et blogindlæg om årets ord 2020 "samfundssind." Betyder samfundssind det samme i 2021, som det gjorde i 2020?

Dejligt at være i gang igen

Hvor er det skønt med liv på skolen igen. Masser af smil og glæde flyder rundt på hele skolen. Krammere i familiegruppen og hygge i det gode vejr. Dejligt vi fik muligheden for at åbne igen!

Yes – Vi må åbne igen!

Sådan føles det, når vi får besked om, at efterskolerne må åbne igen!

Aftensmad på skemaet

I onsdags hev vi en dag ud af den daglige onlineundervisning for at lave mad med vores elever. Planen var klar, der skulle laves mad fra alle mulige forskellige køkkener, lige fra naanbrød, tærte, friske forårsruller, ravioli til store burger.

Billeduge på Rønde Efterskole

Alle skolens elever havde i uge 8 billeduge. Det er en danskfaglige uge med fokus på malerier og film.

Efterskolerne løber sammen

Rønde Efterskole deltog fredag før efterårsferien i arrangementet 'Efterskolerne løber sammen'

Kreativt design på Instagram

Kreativt Design har startet en konto på Instagram. Læs mere om indhold og find link her
Nytårstaler

Nytårstaler 2020/2021

Eleverne på Rønde Efterskole har reflekteret over 2020s store og små begivenheder. Det er der kommer en række fine nytårstaler ud af.
Davit Devdariani

Fra fodbold i AGF til Rønde Efterskoles boldbaner

Da en skade satte en stopper for Davit Devdarianis professionelle fodboldkarriere, var han ikke i tvivl om, at han ønskede at given den viden, han havde opnået om fodboldspillet videre. Derfor var det naturligt at søge mod Rønde Efterskole. Her nyder han kombinationen af pædagogik og fodbold, som efterskolen byder på.

RHE Julehilsen 2020

Rønde Højskole og Efterskole ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.