Nyheder

Me&We på efterskole

Me&We på Rønde Efterskole

Eleverne på Rønde Efterskole er gået i træning. Som en del af projektet Me&We skal de nemlig træne deres "sociale muskel." Projektet skal skabe grobund for en socialt stærk ungdomsgeneration med gode sociale kompetencer og relationer.
Morten_Helbo - Badmintonlinjen

I badminton er man dybt afhængige af hinanden og fællesskabet

Selvom badminton er en individuel sport er Morten Helbo ikke i tvivl om, at eleverne på Rønde Efterskole er båret af fællesskabet. Derfor ønsker han, at eleverne oplever at det ikke kun er som gode badmintonspillere, at de skaber værdi - det er nemlig en fælles indsats at løfte hinanden.
Efterskolernes Dag

Efterskolecamps i efteråret 2021

Tage med på en af vores camps i efteråret 2021. Det er en oplagt chance for at opleve både fagene, lærerne og Rønde Efterskole.

Årets LipDub

Onsdag i den første uge fandt eleverne masser af udklædning og gode ideer - det blev til en lækker lipdub.

Søren Sinnbeck bliver ny forstander på Rønde Efterskole

Rønde Efterskole har ansat Søren Sinnbeck som efterskoleforstander på Rønde Efterskole fra 1. august 2021.
Lisbeth, efterskolelærer

“Jeg vil vise eleverne, hvordan man forholder sig til verden på en moden måde”

Lisbeth er farverig - Blåt hår, knaldrøde læber og stærke holdninger. Man er ikke i tvivl om, at vi har med en lærer at gøre, som står ved, hvem hun er. Det er også det billede, som tegner sig, når man taler med Lisbeth, om hendes forskellige roller på efterskolen.
Birthe Diederich

Birthe Dierderich stopper som forstander på Rønde Efterskole

Rønde Efterskoles meget afholdte forstander, Birthe Diederich, er fra 1. maj 2021 blevet ansat på Randers Realskole. Birthe har været ansat i næsten et kvart århundrede på Rønde Efterskole, heraf 13 er som forstander.
Fem gode nyheder

Fem gode nyheder fra Global Iværksætter

Linjefaget Global Iværksætter på Rønde Efterskole danner hvert år rammen for gode fortællinger om aktivisme . Her vokser efterskoleeleverne som mennesker samtidig med, at de gør en stor forskel for andre børn og unge.  Her har vi samlet fem gode nyheder, som vi er stolte af.

Samfundssind(syge)? – Blogindlæg af Silke, 9. kl.

Silke fra 9. klasse har skrevet et blogindlæg om årets ord 2020 "samfundssind." Betyder samfundssind det samme i 2021, som det gjorde i 2020?

Dejligt at være i gang igen

Hvor er det skønt med liv på skolen igen. Masser af smil og glæde flyder rundt på hele skolen. Krammere i familiegruppen og hygge i det gode vejr. Dejligt vi fik muligheden for at åbne igen!

Yes – Vi må åbne igen!

Sådan føles det, når vi får besked om, at efterskolerne må åbne igen!

Aftensmad på skemaet

I onsdags hev vi en dag ud af den daglige onlineundervisning for at lave mad med vores elever. Planen var klar, der skulle laves mad fra alle mulige forskellige køkkener, lige fra naanbrød, tærte, friske forårsruller, ravioli til store burger.