Rønde Efterskole ledige stillinger

Rønde Efterskole søger 1-2 nye lærere, med start august 2022

Vi har brug for dig, der brænder for at undervise og flytte unge mennesker, og har lyst til at indgå i et fedt efterskolemiljø med højt til loftet. Du bliver en del af et fantastisk og meget engageret lærerkollegium, der lige nu tæller 20 lærere.

Du skal kunne undervise i flere af fagene: Dansk, Engelsk, Cambridge Engelsk, samt linjefaget Kreativt Design.  Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet vejleder og kan undervise i diverse valgfag som Keramik, Læder, Re-design og Glas.

Rønde Efterskole skal være et rart sted at være og udvikle sig – både for medarbejdere og elever. Vi vægter stærke faglige miljøer på vores linjefag og i de boglige fag højt, og vi ser relationsarbejdet som helt afgørende for et godt efterskoleliv. Vi møder eleverne og hinanden med en anerkendende tilgang.

Vi har 8 linjefag på skolen: Badminton, Fodbold, Musik, Friluftsliv, Spiludvikling, Kreativt Design, BodycrossFitness, samt Global iværksætter.

Vi har plads til 175 elever, fordelt på 9. og primært 10. klasse.

Vores skolesyn er inspireret af Grundtvigs tanker om livoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse, og vores værdigrundlag bygger på et kristent menneskesyn.

Vi glæder os til at høre hvordan du kan bidrage, og til at tilføre endnu flere gode ressourcer til Rønde Efterskole.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 17. marts 2022 kl. 12.00.

Samtaler afholdes d. 24.- og evt. 25. marts 2022.

Ansøgning sendes til: efterskolejob@rhe.dk.

Har du lyst til at besøge skolen, er dette en mulighed tirsdag d. 15. marts kl. 16-17. Tilmelding på ac@rhe.dk senest mandag d. 14. marts.

Rønde Efterskole Skolevej 2, 8410 Rønde

Tlf. 86 37 19 55 • www.rondeefterskole.dk

Nærmere oplysninger kan fås hos efterskoleforstander Søren Sinnbeck (2966 0315) og viceforstander Gorm Skovsgaard (3052 6323).

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.