Rønde Efterskole søger en ny efterskolelærer til Dansk og vores linjefag Global Iværksætter

Vi søger en ny efterskolelærer, med start ultimo november 2022. Stillingen er som udgangspunkt et årsvikariat.

Vi har brug for dig, der brænder for at undervise og flytte unge mennesker, og har lyst til at indgå i et fedt efterskolemiljø med højt til loftet. Du bliver en del af et fantastisk og meget engageret lærerkollegium, der lige nu tæller 21 lærere.

Du skal kunne undervise i Dansk og ikke mindst i vores linjefag Global Iværksætter, der blandt meget andet arbejder med velgørenhed, aktivisme, udblik i verden og det at gøre en forskel for andre. Faget indeholder også en større rejse til Kirgisistan i foråret.

Måske har du selv stor erfaring med frivilligt arbejde, kulturmøde, FN´s verdensmål, eller med at engagere børn og unge i en forening.

Det kan desuden være en fordel, hvis du kan undervise i fag som Billedkunst og Tysk.

Rønde Efterskole skal være et rart sted at være og udvikle sig – både for medarbejdere og elever. Vi vægter stærke faglige miljøer på vores linjefag og i de boglige fag højt, og vi ser relationsarbejdet som helt afgørende for et godt efterskoleliv. Vi møder eleverne og hinanden med en anerkendende tilgang.

Vi har plads til 175 elever, fordelt på 9. og primært 10. klasse.

Vores skolesyn er inspireret af Grundtvigs tanker om livoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse, og det er vigtigt for os skolens værdier udleves i hverdagen.

Vi glæder os til at høre, hvordan du kan bidrage, og til at tilføre endnu flere gode ressourcer til Rønde Efterskole.

• Ansøgningsfrist: torsdag d. 15. september 2022 kl. 12.00.
  • Samtaler afholdes tirsdag d. 27.september 2022.
  • Ansøgning sendes til: efterskolejob@rhe.dk.

Har du lyst til at besøge skolen, er dette en mulighed tirsdag d. 13. september kl. 16-17. Tilmelding på ac@rhe.dk senest mandag d. 12. september.

Nærmere oplysninger kan fås hos efterskoleforstander Søren Sinnbeck (29660315) og viceforstander Gorm Skovsgaard (30526323).

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.