Snetur

Formål:

At udbygge og opbygge fællesskab i især den store gruppe.
At give rammer for gode oplevelser/gode dage, glæde og overskud.
At give lejlighed til, at eleverne kan skabe sig succesoplevelser.

Praksis og delmål:

Alle kommer til at bruge ski som et praktisk redskab til at nå fra punkt A til B.
Alle inspireres til at nå længere på ski, end de har været før – afstandsmæssigt og teknisk – for at være med til at udbygge selvværdsfølelsen og for at give større glæde og tilfredshedsfølelse – også de der ikke synes, ski er fantastiske – bare på mere beskedent niveau.
Skiene bruges til at komme hjemmefra for at komme til andre horisonter – for at kunne nyde naturen; for at få motion på en sjov måde, for at komme andre steder hen for at lege og bygge i sne.
Der laves også hold, som udfordres på både længde og teknik.
Dette sker på meget forskellige niveauer, og det er IKKE et mål, at alle står på ski hele ugen. Der kan være en dag (eller evt. flere) hvor et hold er ude i sneen i umiddelbar nærhed af hotellet – og laver hyggelige, sjove, skøre ting her.
Det kan være nødvendigt at operere med halve dage, programmæssigt, for nogle elever.
Vi skal sprede glæde ved ski – og om muligt give lyst til at prøve det igen en anden gang.

Andre aktiviteter som:  snemænd, lys i snefigurer til om aftenen, lege, at bo i snehytte (eller lavo), at vinterbade kan være tilbud i programmet.