Sydafrika dag 1

MANDAG MORGEN

8:02: Vi er alle spændte efter en lang weekends ventetid og pakken, og nu står vi her endelig. Ved bussen i Rønde med kurs mod Aarhus og derefter KBH som endestation, inden flyveren går mod Istanbul.

17:40: Kæmpe kaos få minutter inden flyafgang. Vi havde fået strenge ordrer på at kramme vores pas gennem hele dagen, men desværre var der en, der glemte det. Efter en kaotisk gennemsøgning i FBI stil gennem hele Københavns lufthavn, dukkede passet endelig op, og vi kunne alle sætte os lettere svedige ind i flyet.

Et par timer senere lander vi uden problemer i Istanbuls helt nye lufthavn. Der er næsten ingen mennesker og ikke alle butikker er åbnet endnu. Store områder med stole og ventilationsanlæg, stadig ubrugte, da lufthavnen åbnede dagen inden vores visit.

Efter mange timers flyvetur og en del film i flyveren, kunne vi sætte vores fødder på Sydafrikansk jord og mærke varmen i vores ansigter. Der var varmt!!!

Turen til YMCA var også presset, da de fleste elever og lærere ikke havde fået så meget søvn, som resulterede i en stille køretur på 1,5 time. Her har de mange frivillige været utrolig gæstfrie og søde overfor en flok blegfise som os. Vi har brugt, de få timer vi nu har været her, på at spille på marimba, som vi fandt ud af godt kunne lade sig gøre, selv for de mest umusikalske.

Sammenlagt en god rejse og et meget godt førstehåndsindtryk på de første to dage. Vi glæder os MEGET til resten af vores tur, omgivet af de mange søde mennesker på YMCA.

Nu er vi trætte og mætte efter et godt måltid og skal i seng

20:30 tirsdag

Rasmus, Jeppe & Anton