Uge 2 i en mærkelig tid

Så er anden uge uden liv på efterskolen ved at være slut. Fjernundervisningen er ved at gå sin vante gang, og i den her uge, var der ekstra fokus på, at få lidt af efterskolestemningen ud til eleverne rundt omkring i Danmark.

Onsdag eftermiddag mødtes 55 af skolens elever virtuelt til banko med Lars og Lisbeth. Sikke en fest – med masser af indforstået banko-lingo (hvem vil ikke gerne ha 2 svaner, et umage par eller Gamle Ole, f.eks.?), lækre præmier, spas og jubel – men også ærgrelse, når det ikke lykkedes Lars at “ryste posen” så de rigtige tal blev trukket. Efterfølgende røg der gaver afsted til de 3 glade vindere. Noget af det hyggeligste når man er på efterskole, er at få pakker med slik hjemmefra. Vi håber det er NÆSTEN ligeså hyggeligt, når man er hjemme i corona-isolation, at få pakke fra efterskolen…

Torsdag aften var 60 elever samlet til ‘Kender du typen – Rønde Efterskole Edition’. Her blev quizdeltagere på skift vist rundt i tre hjem. Som det hører sig til, var der pointquizzer om hovedpersonerne og til sidst skulle quizdeltagerne gætte hvilken elev eller lærer fra efterskolen de var hjemme hos.

#ViErStadigPåEfterskole #SammenHverForSig